La mala situació ha provocat baixes per estrès i ansietat

El mal clima, la mala organització i l’acumulació de feina han provocat baixes per estrès i ansietat en diverses àrees

0

Acumulacions inassumibles de feina sobre persones en concret, a vegades en àrees amb força més personal; acumulacions d’hores extres que superen de llarg el màxim permès legalment; a vegades, hi ha qui fins i tot les fa sense fitxar; tot plegat amb el coneixement de RRHH i dels caps polítics i tècnics… Però la feina, se segueix acumulant. I, és clar, hi ha persones que cauen malaltes, fruit de l’estrès, de l’ansietat, a vegades mesos sencers. Després quan poden tornar, l’Ajuntament (malgrat que tot just ara hagi aprovat la reincorporació gradual en cas de malalties llargues) no ha fet cap canvi organitzatiu ni ha previst res perquè no es reprodueixi la situació. I la situació, massa sovint, es reprodueix.

Casos com aquests, en els darrers anys, s’han donat a l’Ajuntament, fruit de la mala organització i l’acumulació de tasques sobre persones concretes. I, més enllà de mostrar la mala gestió i organització públiques al consistori, són probablement l’exemple més greu de tot el que estem denunciant darrerament des de la nostra Secció Sindical. No es poden normalitzar situacions com aquestes, on es juga, directament, amb la salut dels treballadors i treballadores municipals.

Secció Intersindical de l’Ajuntament de la Garriga

Article anteriorQuimi Portet, Joan Garriga i Se Atormenta una Vecina celebren els 15 anys d’El Brou del Mestre
Article següentExposició de Cartells de Miquel Portavella
Secció de la Intersindical-CSC de l'Ajuntament de la Garriga. Lluitant per un servei públic de qualitat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.