La Saligarda d’estiu comença a bufar

0

S’acosta la Saligarda 2019, la Festa Major popular i participativa organitzada per entitats i persones a títol individual, que se celebrarà a la Garriga els dies 26, 27, 28 i 29 de juliol. La programació d’aquesta segona edició està formada per més de 40 activitats per a totes les edats, i compta amb la participació de 18 entitats i col·lectius sense ànim de lucre.

Els concerts nocturns tindran a Sara Hebe, Karamba i Sybarites com a caps de cartell, acompanyats per Berta Garrido, Cuarto Segunda i Umbral, les tres bandes guanyadores del concurs de grups de música que es va celebrar durant el mes de maig. El tancament de les nits estarà a càrrec dels sets guanyadors del concurs de PD: Lairenal Sound, Ròtula Ortopèdica de Jiménez Losantos i Felurian.

Enguany l’Ajuntament de la Garriga s’ha compromès a tornar a finançar el projecte amb 40.000 euros. D’aquest import total, i seguint el model de l’edició anterior, uns 20.000 euros es destinaran a pagar les infraestructures i els serveis necessaris per realitzar l’esdeveniment (lavabos, equip de so, seguretat i neteja, etc.) i els 20.000 euros restants s’invertiran en la programació d’activitats. Com l’any passat, es podran consultar els pressupostos amb detall una vegada estiguin tancats.

L’única incògnita que queda per resoldre és la localització on s’ubicarà la festa. Tenint en compte l’èxit de l’edició anterior, la voluntat de l’organització és poder repetir i celebrar la Saligarda a la Plaça del Silenci. Així es va comunicar a l’Ajuntament el mes de setembre del 2018. Tot i així, l’actual equip de govern en funcions ha decidit no posicionar-se i delegar la decisió final al consistori que es constituirà el proper 15 de juny, a poc més d’un mes de l’inici de la festa. En altres paraules, la resposta a “on serà la Saligarda 2019?” és un misteri.

Tot i la frustració, i per no perdre el sentit d l’humor, obrim un sorteig per a tota la població: endevina on se celebrarà la Saligarda d’enguany i guanya un Kit Saligarda (samarreta i mocador)! Publica la teva resposta a les teves xarxes socials amb l’etiqueta #404Saligarda!

Des de l’Associació Saligarda, es fa una crida a totes les persones que vulguin aportar el seu granet de sorra a aquesta festivitat organitzada des del poble i adreçada al poble.

Saligarda La Garriga

Article anterior30 anys de trobades geganteres a la Garriga
Article següentQuimi Portet, Joan Garriga i Se Atormenta una Vecina celebren els 15 anys d’El Brou del Mestre
La Saligarda és un projecte de Festa Major alternativa, participativa, popular, oberta i local a la Garriga. Escriu-nos propostes o vine a les reunions per dissenyar, organitzar i tirar endavant aquesta festa #delpoblealpoble!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.