30 anys de trobades geganteres a la Garriga

0

Aquest cap de setmana tindrà lloc a la Garriga la que ja serà la 30a Trobada de Gegants, dos dies carregats d’activitats per a tots els públics i una sorpresa especial i amb la presència i participació de multitud de colles del país.

Dissabte dia 8 de juny, a les 18 h, tindrà lloc a la plaça de Can Dachs un taller infantil on els més menuts hi podran pintar gegants, fer-se fotos amb ells i, inclòs, provar-los.

Diumenge dia 9 es farà la tradicional plantada de gegants, també a la plaça de Can Dachs, i la cercavila començarà a les 11 h; a les 12:30 h, tindrà lloc a la plaça de l’Església una ballada per obrir gana per les 14 h, quan es farà el dinar de germanor per a les colles al pavelló de Can Violí.

A més, durant aquests dies, la Colla Gegantera de la Garriga ha preparat unes cartolines especials que permeten muntar les figuretes dels gegantons petits (el Drac Garric, el Verdet i el Mussolet), el gegantó Benet i la parella de gegants, Xixilona i Magí. Un record imprescindible que tot bon garriguenc pot aconseguir per tan sols 7 euros.

Article anteriorBuhos, Elèctrica Dharma i Pupil·les actuaran a la Festa Major de la Garriga 2019
Article següentLa Saligarda d’estiu comença a bufar
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.