Buhos, Elèctrica Dharma i Pupil·les actuaran a la Festa Major de la Garriga 2019

0

La Festa Major d’enguany, programada entre el dijous 1 i el diumenge 4 d’agost, ja coneix els caps de cartell que actuaran a l’Espai Nits a la Doma, així com els altres artistes que ompliran de música aquells dies de festa. Com cada any, s’instal·laran sis barres gestionades per entitats de la Garriga que serviran begudes a la zona de concerts, així com diverses caravanes de menjar. Per aquest 2019 s’han destinat 200.000 euros en total per a totes les activitats.

Així, el tret de sortida de la Festa Major es donarà dijous i els encarregats d’animar la nit serà la gent de la Festa Flaixbac, que vindran seguits d’una sessió amb DJ Suly.

Divendres, per la seva banda, els veterans Elèctrica Dharma presentaran el seu darrer disc Flamarada, el 25è en més de 40 anys de carrera. Després serà el torn del rap feminista de Pupil·les i tancarà la nit el guanyador del concurs de bandes del mes de maig: Proyekta.

La festa de dissabte s’obrirà amb el típic Cocodril Club, amb Albert Malla, per donar pas als considerats “caps de cartell” d’enguany, els Buhos, que interpretaran temes clàssics de la seva banda i també del seu últim disc, La Gran Vida. El garriguenc DJ Pipo serà l’encarregat de cloure la programació oficial de l’Espai Nits a la Doma.

Properament anirem coneixent més detalls del programa oficial de Festa Major 2019.

Article anterior300 propostes per invertir els diners del pressupost participatiu
Article següent30 anys de trobades geganteres a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.