300 propostes per invertir els diners del pressupost participatiu

1

Un total de 225 garriguencs han fet arribar fins a tres centenars de propostes destinades a invertir els 200.000 euros del pressupost participatiu de 2019/2020. Ara, els serveis tècnics estan estudiant els projectes i analitzant si s’ajusten a les condicions i normes del procés, de manera que el mes vinent ja es podran consultar quins són vàlids i quins no.

Com en els dos anys precedents, durant el mes de setembre tindrà lloc una jornada participativa per escollir entre totes les propostes rebudes les 10 que passaran a la fase final de la votació, que està prevista pels mesos d’octubre-novembre i on seran els garriguencs els que podran decidir en què invertir els diners d’aquest any.

Article anteriorEurope In You, o com impulsar unes eleccions menystingudes
Article següentBuhos, Elèctrica Dharma i Pupil·les actuaran a la Festa Major de la Garriga 2019
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.