Després del 26M

0

El diumenge passat es van celebrar les Eleccions Municipals a la Garriga i el suport al PSC va créixer més d’un 60% en comparació amb els anteriors comicis del 2015. Però la nostra satisfacció pel resultat obtingut no pot evitar un punt de preocupació per dos motius:

  1. Tot i que hem assolit l’objectiu de recuperar el regidor perdut al 2015, la nostra ambició de representar un ventall ampli de la societat del nostre poble fa que aspirem a obtenir un resultat encara millor.
  2. Ens entristeix haver perdut una força d’esquerres al Ple del Consistori. És una llàstima que l’espai que ocupaven fins ara La Garriga en Comú i Podem, hagi perdut la seva  representació. Per això, mostrem la nostra voluntat de representar a l’Ajuntament les demandes i idees d’esquerres d’aquests electors. Haurem de parlar per cercar acords per eixamplar en el futur la base d’esquerres, amb esforç i generositat de totes i tots.

Per la nostra banda, hem demostrat que l’acció realitzada amb el nostre projecte, que es bassa en el diàleg i en el treball, ha tingut recompensa. Seguirem exercint la mateixa responsabilitat.

Manifestem el nostre desacord amb les formes i el fons durant aquesta campanya municipal, on s’ha menystingut a les electores i als electors que representem la nostra formació política. Davant de les línies vermelles que han volgut alguns, seguirem apostant pel diàleg i per la implicació de tots els regidors i regidores que conformaran el nou plenari a partir del 15 de juny.

La Garriga té diversos reptes importants. Hem demostrat que nosaltres apostem pel diàleg, pel treball i per la política constructiva i propositiva.

S’obre una oportunitat important i volem formar-ne part. Per la nostra banda, apostarem per oferir la nostra experiència per la formació d’un govern que vetlli pels interessos de la Garriga i no l’oportunisme. Un govern que reculli la transversalitat de la societat garriguenca i que aporti estabilitat per desplegar el programa de govern.

Apostem per allò que ens heu traslladat molts durant aquestes poques hores que han passat des de que es van conèixer els resultats: per fer un pas endavant i poder participar activament al present de la Garriga, per dibuixar un futur millor.

Aprofitem per felicitar a tots els regidors i regidores entrants i donar les gràcies a la tasca dels regidors i regidores que no tornaran a exercir aquesta. Una tasca que, a vegades, la majoria de vegades, és poc reconeguda. I també volem felicitar al grup d’ERC amb Acord per la Garriga, per haver estat els guanyadors de les eleccions municipals, no només en el resultat sinó també davant d’un augment de vots que fa que tinguin el dret de formar un nou govern.

Per últim, donem les gràcies al personal municipal i als membres de les meses que han fet que aquestes Eleccions Municipals s’hagin desenvolupat amb normalitat, tot i l’esgotament que això suposa. Finalitzem donant les gràcies, també, als companys i companyes de la nostra agrupació que han estat fen d’apoderats, garantint la presència del nostre partit als col·legis electorals.

PSC la Garriga

Article anteriorValoració dels resultats de les eleccions municipals del 26 de maig de 2019
Article següentConferència sobre Josep Maurí a càrrec d’Albert Benzekry Fortuny
Agrupació dels Socialistes de la Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.