Tres veïns de la Garriga resulten lleument ferits al ser disparats des d’un cotxe

0

A la tarda d’ahir dilluns 27 de maig, pels volts de les vuit del vespre, es va viure una situació insòlita a la Garriga quan, des d’un cotxe en marxa, algú va començar a disparar contra diversos garriguencs amb una arma que encara s’ha d’identificar, si bé en cap cas es tractaria d’una arma de foc, sinó de balins, airsoft o aire comprimit, segons ens informa la Policia Local de la Garriga.

Diversos veïns del poble varen alertar la policia que havien vist com, almenys, una noia disparava des d’un monovolum a la gent que se li posava a tir, de manera que es va activar el protocol d’emergència conjuntament amb Mossos d’Esquadra i es va procedir a la seva cerca, si bé a hores d’ara encara no ha conclòs.

La investigació, doncs, segueix oberta, i avui es prendran declaracions als afectats, de manera que aviat s’obriran diligències per lesions greus i desordre públic. L’assaltant (o assaltants), sembla que anava amb el maleter del cotxe mig obert per evitar que li llegissin la matrícula, però la policia disposa del començament d’aquesta, així com del model exacte de cotxe i alguna gravació, de manera que sembla que el cercle s’estreny.

Per sort, els garriguencs a qui van disparar no han de lamentar greus ferides, si bé una persona va ser tocada a l’espatlla, l’altra a l’esquena i una tercera prop del coll.


Actualització 29/05/2019, 11:30 h:

La Policia Local de la Garriga ha informat que ja s’han identificat els autors dels fets ocorreguts ahir al vespre: es tracta de tres noies i un noi que no són veïns del poble.

No s’ha trobat l’arma amb què varen disparar tres garriguencs, però sí una caixa de balins dins del vehicle, de manera que es confirma la hipòtesi que l’escopeta era una carabina d’aire comprimit.

En aquests moments s’estan recollint declaracions dels testimonis i les víctimes, així com els parts mèdics, i tota la documentació s’adreçarà al Jutjat d’Instrucció de Guàrdia de Granollers, amb còpia a la Fiscalia de Granollers, que seran els encarregats d’obrir diligències prèvies per delicte de lesions i, probablement, també per desordre públic.

Article anteriorComunicat de Junts per la Garriga
Article següentValoració dels resultats de les eleccions municipals del 26 de maig de 2019
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.