Comunicat de Junts per la Garriga

0

En relació als resultats finals de les eleccions municipals celebrades el proppassat 26 de maig de 2019, des de Junts per la Garriga volem:

1- Felicitar Esquerra Republicana de Catalunya i Acord Independentista de la Garriga, i a totes les formacions polítiques, pels resultats obtinguts.

2- Agrair el suport que Junts per la Garriga ha obtingut, superior a l’aconseguit l’any 2015.

3- Afirmar que durant la campanya electoral totes les forces polítiques vàrem poder explicar a la ciutadania les nostres propostes de manera que els garriguencs i garriguenques poguessin escollir quin era el programa de govern més adequat per fer de la Garriga un poble millor.

4- Constatar que la ciutadania de la Garriga és sobirana i ha decidit que existeix un empat tècnic entre les dues primeres forces polítiques, Esquerra Republicana de Catalunya i Acord Independentista de la Garriga i Junts per la Garriga.

5- Per això:

  • Respectarem la voluntat de la ciutadania i treballarem per gestar un govern que respecti la decisió majoritària dels garriguencs i les garriguenques.
  • Treballarem per garantir un govern que asseguri l’estabilitat i l’acompliment dels programes de govern que han rebut més suport ciutadà.
  • És vital assegurar que els grans reptes que el nostre consistori haurà d’endegar durant els propers quatre anys (com per exemple, l’elaboració del POUM) comptaran amb el suport necessari a través d’un pacte estable i ferm que no generi ineficàcia i fragilitat. Els propers quatre anys de legislatura marcaran el futur del nostre poble i ens sentim responsables del fet que es compleixin les condicions necessàries per fer-ho viable.

6- En conseqüència, Junts per la Garriga:

  • Encetem un diàleg obert i sincer amb les altres formacions polítiques, per garantir que la voluntat de la ciutadania sigui respectada.
  • Ens responsabilitzem de vetllar per la consecució d’un govern abans del 15 de juny (data de constitució dels consistoris) que garanteixi la continuïtat de la tasca feta pel govern de coalició durant les dues darreres legislatures.
  • Ens fem responsables d’informar a la ciutadania. Apostem per la transparència i, per això, informarem oportunament de l’evolució del diàleg i la negociació a tots els garriguencs i les garriguenques.

Junts per la Garriga

Article anteriorAquest dilluns, a l’escola en bicicleta!
Article següentTres veïns de la Garriga resulten lleument ferits al ser disparats des d’un cotxe
Treballem pel nostre poble. #LlibertatPresosPoliticsiExiliats

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.