Aquest dilluns, a l’escola en bicicleta!

A la primera pedalada reivindicativa de la Garriga vam treure les bicis del traster i ens vam visibilitzar com a col·lectiu que l'utilitza com a mitjà de transport urbà.

0

Aquest dilluns 3 de juny dia internacional de la bicicleta volem demostrar i conscienciar que l’ús de la bicicleta també és vàlid per un dia laborable. Per això demanem que tothom que estigui d’acord en fer un poble més ciclable, aquest dia més que mai, també hi circuleu. I els que arribeu en bicicleta a les escoles: Giroi, Puiggraciós, Tagamanent, Pinetons, St. Lluís i Iscat, rebreu un petit obsequi. A la tarda, a partir de les 17:15 h, a la plaça de Can Dachs, hi farem circuits d’educació viària. Omplim els carrers de bicis!

Utilitzant la bicicleta com a mitjà de transport volem donar solució a diferents problemàtiques: l’alta sinistralitat dels cotxes, els elevats índexs de contaminació, els preocupants problemes de sedentarisme i, sobretot, volem fer un poble més amable.

LA FORMA D’ANAR A L’ESCOLA TAMBÉ EDUCA!!!

Pedalem la Garriga

Article anteriorERC amb Acord guanya a la Garriga amb tan sols 137 vots més que JxLG
Article següentComunicat de Junts per la Garriga
Col.lectiu per la reivindicació i el desenvolupament de la mobilitat en bicicleta a la Garriga. Etiqueta’ns a #PedalemLaGarriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.