Les polítiques de recursos humans són inexistents i poc transparents

0

A l’Ajuntament de la Garriga, no es fomenta el treball en equip: tot depèn de la voluntat i preparació del personal que, a més, sovint ha de lluitar contra obstacles interns, de la mateixa organització municipal.

Des de fa més d’una dècada, es demana insistentment un pla de formació. Però aquest segueix sent inexistent, perquè no hi ha cap interès en promoure allò que hauria de ser imprescindible: la formació vinculada al lloc de treball.

No s’incentiva, tampoc, la iniciativa: la formació extra, la iniciativa i la proactivitat en la feina no es tradueixen en cap mena de reconeixement ni possibilitat de promoció interna.

I, encara més greu, des de RRHH no existeix cap pràctica per a la cura del personal. No hi ha cap resposta davant de situacions d’estrès, angoixa i burnout, ni tampoc cap acció d’acollida a la tornada d’una baixa per aquestes causes.

A banda de tot això, en qüestions com canvis de funcions dels llocs de treball, criteris de convocatòria de places, substitució de les baixes, teletreball, sous i complements, horaris i condicions de la conciliació de la vida laboral i familiar, etc., no existeixen criteris clars establerts, transparents i coneguts per tot el personal.

Secció Intersindical de l’Ajuntament de la Garriga

Article anteriorLa Torre del Fanal inaugura una exposició de pintures de cases modernistes de la Garriga
Article següentAtreveix-te a canviar!
Secció de la Intersindical-CSC de l'Ajuntament de la Garriga. Lluitant per un servei públic de qualitat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.