A partir de demà, la Garriga sonarà a Jazz

0

El 8è Festival de Jazz de la Garriga torna aquest cap de setmana amb actuacions d’alçada, com ja ens hi tenen acostumats. Amb una atractiva estètica renovada, com cada any, ens proposen mitja dotzena d’actuacions a espais diversos del municipi, començant per aquest mateix dissabte, al Teatre El Patronat, amb el concert d’un Ramon Prats que revisita “OK Computer”, amb entrades encara disponibles al web del teatre i a taquilla.

Just al costat, baixant pel Passeig cap al centre del poble, seguirà la festa del jazz amb Pep Mula i el seu quintet M U L A a les 22 h, en un escenari a l’aire lliure que acollirà, després, L’Home Màquina, a partir de les 23:30 h. Finalment, actuarà Grösso a les 00:30 h, experimentació electrònica per canviar de registre de dalt a baix.

Dissabte de la setmana següent, a Can Ramos, serà el torn de Gardeñas Palet Pérez, i l’endemà, a El Nou Trull, d’Ivo Sanz Trio.

Tota la informació, la podeu trobar al Facebook, Twitter o Instagram dels Amics del Jazz de la Garriga.

Article anteriorAtreveix-te a canviar!
Article següentComunicat de L’Associació La Saligarda
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.