T’esperem a la recta final de campanya!

0

Falten pocs dies perquè acabi la campanya de les eleccions municipals, però a la CUP la Garriga seguim fent feina, com ho farem passat el 26 de maig. Per això us volem convidar als darrers dos actes de campanya que farem el 23 i el 24 de maig.

També us recordem que poseu passar a veure’ns, preguntar o fer un cafè amb nosaltres al local que tenim als carrer del Banys número 7. I que si teniu encarregades bosses i samarretes antifeixistes, també podeu passar a buscar-les pel local.

Som l’eina per avançar. Avanceu amb nosaltres?

CUP la Garriga

Article anteriorFer República Catalana des de la Garriga
Article següentDebat eleccions 2019: Apostem per les propostes i el diàleg
Candidatura d'Unitat Popular de la Garriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.