En els darrers anys (i encara ara) a l’Ajuntament de s’estan atorgant nombrosos complements a dit i de manera arbitrària

0

La Relació de Llocs de Treball (RLT) de l’Ajuntament descriu els diversos llocs de treball, les seves funcions i n’estableix les condicions econòmiques, segons una sèrie de criteris comuns. Com ja hem dit d’altres vegades, malgrat les seves mancances, aquest document va suposar un important pas endavant per equiparar les condicions de treball entre el personal municipal, eliminant complements personals que, fins aleshores, havien sovintejat. Paral·lelament, el conveni col·lectiu estableix tres supòsits pels quals es poden pagar complements de productivitat, que teòricament només s’han de donar en casos excepcionals, ben justificats i temporals, mentre duri “l’excepcionalitat”.

En els darrers anys, però, han tornat a sovintejar aquests complements personals, atorgats legalment, és clar, però sense l’aprovació del Comitè Unitari i sense criteris comuns i coherents que justifiquin l’atorgament i les quantitats econòmiques. Quan hem demanat disposar d’aquesta informació, no se’ns ha facilitat. I mentrestant, hi ha persones amb les mateixes tasques i circumstàncies que cobren o no un complement no se sap per quin motiu.

No denunciem l’existència de complements de productivitat ni, evidentment, les persones que els cobren. Denunciem que no siguin només una fórmula excepcional i que s’atorguin sense transparència, sense criteris clars i regulats i de manera equànime per a tot el personal.

Secció Intersindical de l’Ajuntament de la Garriga

Article anteriorEntrevista a Dolors Castellà, candidata d’ERC amb Acord
Article següentEntrevista a Jordi Pubill, candidat de Junts per la Garriga
Secció de la Intersindical-CSC de l'Ajuntament de la Garriga. Lluitant per un servei públic de qualitat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.