La Mitja Marató torna al primer cap de setmana de febrer

0
447

La propera edició de la Mitja de Granollers, la 34a, es tornarà a celebrar el primer diumenge de febrer, data en la qual la prova s’havia disputat més anys, a diferència de l’edició d’aquest 2019, que va tenir lloc el darrer cap de setmana del mes. Així ho ha comunicat l’Associació Esportiva la Mitja, entitat organitzadora de la prova, per tal de deixar dues setmanes de marge respecte la Mitja Marató de Barcelona, que enguany se celebrarà la tercera setmana de febrer. Per tant, la Mitja 2020 tindrà lloc el diumenge 2 de febrer.

Notícia completa a La Jornada del Vallès.cat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.