S’anul·la el concert de Clara Peya d’aquest dissabte per encabir-hi un acte de campanya

2

El concert de l’artista Clara Peya, previst per aquest dissabte 18 de maig, ha estat anul·lat a tres dies de tenir lloc per programar-hi, en lloc seu, un acte de campanya de Junts per la Garriga que comptarà amb la presència de la Consellera Meritxell Budó, el MHP de la Generalitat, Sr. Quim Torra, i el president legítim a l’exili, Carles Puigdemont, que intervindrà en directe a través de videoconferència.

Aquesta decisió respon al fet que som en campanya electoral i, per tant, els equipaments municipals, legalment, han d’estar disponibles per donar cabuda a possibles actes dels partits polítics. El concert s’ha previst que pugui ser reprogramat a la tardor, tal i com anuncien des del Consistori, però tenint en compte que ja s’havien venut entrades per l’espectacle i que aquest estava programat des del mes de novembre, la decisió ha aixecat cert malestar entre ciutadans del municipi, rivals polítics i els propis artistes. Tots ells han denunciat la situació a través de les xarxes socials.

Especial èmfasi ha posat a les queixes la perjudicada més directa, la músic Clara Peya, que ha lamentat la decisió de l’Ajuntament a través d’una Story al seu Instagram, titllant-la de “vergonya” i ha assegurat que aquesta actuació no es cobrarà, amb tot el que això representa per un equip d’artistes autònoms. A banda, ha lamentat que aquests actes polítics “puguin passar per davant de la cultura” de forma tan barroera i que no s’hagi proposat un altre emplaçament o una altra data.

Des de Junts per la Garriga, tanmateix, recorden que aquesta decisió és totalment legal i lícita i lamenten la situació i el perjudici que això causa als artistes i assistents al concert, alhora que asseguren “entendre la dificultat de reprogramar-lo”, si bé aquesta és la seva voluntat i la del Consistori. Cert és que, tal i com indica la JEC, el Teatre El Patronat és espai electoral i qualsevol partit en podia fer ús en campanya, i aquest acte “només es pot fer durant aquest període de 15 dies”.

Article anteriorL’esperit i valors de la gent gran de la Garriga
Article següentEntrevista a Pep Tarradas, candidat de la CUP la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

2 COMENTARIS

  1. Aquest acte polític, estava previst fer-lo a l’aire lliure en un altre espai, i malgrat que en campanya electoral d’acord amb la llei vigent, alguns espais municipals tenen prioritat d’us per fer-hi actes electorals, el sentit comú dels responsables d’organitzar l’acte politic del proper dissabte dia 18, hauria d’haver fet possible trobar un altre espai alternatiu en cas de pluja, per evitar la vergonyosa suspensió 3 dies abans, d’aquest concert programat i anunciat des del mes de novembre pel que ja s’havien venut entrades.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.