Al Centre Excursionista Garriguenc volem comptar amb tu

0

El CEG neix l’any 1976 i una de les primeres seccions que es van formar va ser la de Muntanya. També va començar la travessa Viladrau a la Garriga, instaurada anys abans per la “Colla de les dues” que, amb el temps, esdevindrà una travessa clàssica del calendari d’activitats del Centre. És en aquest moment que també es comencen a dur a terme altres activitats com la “marxa de regularitat” i més sortides emblemàtiques, de les quals encara avui en podem gaudir.

La secció d’esquí i la secció d’escalada també funcionaven en els inicis de l’entitat i, pas a pas, se n’incorporen de noves, com ara la dedicada als infants i al jovent, l’any 1979. Actualment, al Centre Excursionista de la Garriga n’hi podem trobar de molt diverses, com la d’escalada, la d’esquí de muntanya, la familiar i d’altres dedicades a la muntanya, a la natura i al coneixement del territori.

No hem d’oblidar però, la vessant cultural que ofereix també el CEG, dedicada a les tradicions culturals del nostre poble i la nostra terra. És per això que sovint també intentem proposar presentacions de llibres, projeccions d’audiovisuals i altres activitats relacionades amb fomentar la cultura del nostre país.

Des de la Junta del Centre, intentem dur a terme nous projectes i nous reptes, alhora que també fomentar aquelles sortides que han perdurat durant molts anys gràcies a la dedicació de moltíssimes persones que s’han estimat l’entitat i hi han participat activament.

Encara ens queda molt camí per fer. Si vols formar-ne part, vine, informa-te’n i participa!

Centre Excursionista Garriguenc

Article anteriorLa gestió pública de portes endins. El cas de l’Ajuntament de la Garriga
Article següentEl proper diumenge, vine al nostre acte de campanya
Entitat excursionista garriguenca afiliada a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.