La Garriga que volem

Des de l'Agrupació de Serveis i Comerciants de la Garriga (ASIC) valorem molt positivament aquesta nova etapa de La Garriga Digital, i acceptem l'oferiment per a dirigir-nos a la població i compartir amb ella unes reflexions i apunts que creiem que són fruit del nostre dia a dia en el desenvolupament del poble pel que fa al comerç local.

0

Els nous hàbits de compra estan minvant significativament la presència de comerços al poble i treballem i ens esforcem per renovar-nos i adaptar-nos a aquesta nova realitat.

Volem fer palès que una bona presència de comerç professional i de servei depèn, en gran mesura, del fet que el conjunt de la ciutadania ho tingui present i en faci ús. Al capdavall, som garriguencs que treballem pel benestar del municipi, doncs un poble sense comerços esdevindria un poble “dormitori”, on els carrers serien només lloc de pas per anar de casa a la feina i de la feina a casa, res més. Sense activitat comercial, els carrers queden buits, sense llum i sense cap al·licient per passejar-hi.

Si realment el que volem (i així ho desitgem des de l’agrupació) és un poble dinàmic, amb un teixit social i econòmic potent i amb capacitat per desenvolupar activitats que facin el dia a dia més confortable, cal tenir present que, en gran mesura, el conjunt de comerços i serveis és essencial per fer-ho realitat.

Contribuir a nivell particular en aquest desenvolupament significa tenir en compte tot el que tenim tan a prop i comprar i utilitzar els serveis de manera regular

Contribuir a nivell particular en aquest desenvolupament significa tenir en compte tot el que tenim tan a prop i comprar i utilitzar els serveis de manera regular. Només així podrem disposar d’uns comerços i serveis competitius.

Amb l’equip de govern actual i, sobretot, amb l’àrea de comerç de l’Ajuntament, hem treballat colze a colze per assolir aquest objectiu, abordant les mancances com ara l’aparcament i accessibilitat al centre, l’ornamentació i enllumenat dels carrers o la dinamització i professionalització, per fer de la Garriga un poble potent i atractiu tant pel seus habitants com pels visitants.

Confiem seguir endavant en aquest objectiu amb l’equip de govern que surti de les properes eleccions i, per això, mantenim contactes amb tots els grups municipals per tal de compartir voluntats comunes.

Desitgem molta sort a tots i confiem que l’aposta dels garriguencs sigui ferma en aquest desenvolupament com a poble.

ASIC – Agrupació de Serveis i Comerciants de La Garriga

Article anteriorEntrevista a Manu González, cap de llista de Podem La Garriga
Article següentEntrevista a Carme Farrerons, cap de llista de La Garriga en Comú – En Comú Guanyem
Agrupació de Serveis i Comerciants de la Garriga. Treballem per dinamitzar el comerç del nostre poble.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.