Us esperem al debat electoral del 22 de maig, al Teatre de la Garriga

La Garriga Digital.cat, Ràdio Silenci i la Fundació Universitària Martí l'Humà hem preparat el debat electoral previ a les municipals del dia 26 de maig. Serà un acte obert al públic que comptarà amb la presència de sis dels set candidats als comicis: Jordi Pubill (JxLG), Dolors Castellà (ERC amb Acord), Pep Tarradas (CUP), Ángel Guillén (Cs), Àlex Valiente (PSC) i Carme Farrerons (LGC).

0

El proper dimecres dia 22 de maig, sis dels set candidats que es presenten a les Eleccions Municipals que decidirà el nou govern de la Garriga es veuran les cares en un nou debat electoral organitzat per La Garriga Digital.cat i Ràdio Silenci, que aquest cop també comptarem amb la col·laboració de la Fundació Universitària Martí l’Humà. Una tasca organitzativa que ens congratula especialment, doncs és una fantàstica mostra de la bona sintonia i complicitat que existeix entre els mitjans locals i, en aquest cas, la gran difusora de coneixement que representa la FUMH. Tots plegats hem entès la importància informativa i social que té la celebració d’un acte com aquest i ens hem posat mans a l’obra.

Així, al debat, que tindrà lloc quatre dies abans dels comicis del 26 de maig, comptarem amb la presència dels representants de sis de les set forces polítiques que aquests dies fan campanya, amb excepció de Manu González, de Podem La Garriga, que finalment ha decidit no assistir-hi al·legant motius personals que el seu grup ha explicat en aquest comunicat. Que no us estranyi, doncs, si els propers dies veieu cartells pel poble o rebeu a casa propaganda del debat on encara no hi consta aquesta informació, doncs no es va poder retirar a temps del material gràfic imprès.

Tanmateix, i lamentant aquesta baixa, hem previst un acte que començarà a les 20 h al Teatre El Patronat de la Garriga i que serà, com en les darreres dues ocasions que ens vàrem ocupar de la seva organització, obert al públic fins que l’aforament estigui complet. Així que us recomanem que vingueu amb temps i amb previsió de quedar-vos-hi ben bé dues hores, que serà la durada del debat.

Per la seva banda, el coordinador de l’Aula de la Universitat a l’Abast (AUA) de la FUMH i col·laborador habitual de La Garriga Digital, Àlex Muñoz, serà l’encarregat de moderar l’acte i d’ajudar-nos a transitar per les diverses temàtiques que convidarem als caps de llista a desenvolupar i discutir amb la màxima claredat i pedagogia possible, tenint en compte que es tracta d’un servei eminentment informatiu per a la població.

Una ciutadania a la que, de fet, convidem a definir, juntament amb nosaltres, l’orientació d’aquest debat electoral, enviant-nos les seves preguntes i temàtiques que voldrien que es tractessin al nostre correu electrònic redaccio@lagarrigadigital.cat. Entre tots els vostres comentaris, mirarem d’extreure’n els blocs de més interès i plasmar-los el dimecres 22 de maig.

Així doncs, La Garriga Digital.cat, Ràdio Silenci i la FUMH us esperem la setmana vinent al Teatre El Patronat, juntament amb els caps de llista presents, a qui agraïm sincerament la seva bona predisposició.

Si aquell dia no podeu venir, però, no patiu, que teniu l’opció de seguir-ho tot en directe per Ràdio Silenci (107.4 FM o www.radiosilenci.cat) i de llegir-nos l’endemà mateix, a La Garriga Digital.cat.

Article anteriorL’AEE Manuel Blancafort, a Primera Catalana després de guanyar la lliga
Article següentEntrevista a Manu González, cap de llista de Podem La Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.