L’AEE Manuel Blancafort, a Primera Catalana després de guanyar la lliga

L’equip dirigit per Dani Prieto, que ha debutat enguany a la Lliga de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol, ha completat una temporada extraordinària guanyant la lliga tres jornades abans del final, sumant 21 victòries i anotant 161 gols en 23 partits

0
808

Tot just farà un any, guanyaven la Copa Catalana i enguany tornen a estar de celebració. És l’equip de futbol sala femení de l’Associació Esportiva IES Manuel Blancafort de la Garriga que, després de completar una temporada per emmarcar, ha assolit l’ascens a Primera Catalana. “Crec que l’any passat ja teníem un gran equip que juga molt bé a futbol sala en totes les seves posicions i aquest any encara hem estat més equip, hem sabut competir, partit a partit, i hem sigut més constants pensant que tots els equips eren més o menys complicats”, relata Dani Prieto, entrenador de l’equip. El cert és que el conjunt garriguenc ha estat molt superior als seus rivals, sumant 21 victòries, 1 empat i 1 sola derrota en 23 partits.

Notícia completa a La Jornada del Vallès.cat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.