Nou comunicat de Podem la Garriga

2

Des de Podem La Garriga volem informar que el nostre cap de llista i portaveu, Manu González, no farà cap entrevista a partir del dia d’avui (a banda de la de dilluns, en aquest mateix mitjà, ja preparada) i tampoc anirà al debat organitzat per La Garriga Digital, Ràdio Silenci i la Fundació Universitària Martí l’Humà.

L’estat anímic del cercle de Podem La Garriga després de l’actitud d’alguns “companys” i de la que és la nostra “força germana”, juntament amb l’estrès viscut les últimes setmanes on hem hagut de fer la feina 4 anys en 3 setmanes, ha portat al nostre candidat a apartar-se temporalment de l’exposició pública, mentalment està col·lapsat, sense forces i sense temps. Abans d’anar-hi per deixar malament el partit ha decidit renunciar a aquests actes.

Seguirem endavant amb la nostra llista, ell seguirà com a cap de llista, dissabte 18 de maig probablement posarem taula informativa al poble i tothom qui vulgui podrà passar a informar-se, a conèixer a la nostra gent i també al nostre candidat.

Un cop passades les eleccions municipals estarem disposats a entrar en més detall en tot el succeït durant aquestes setmanes i també començarem a treballar en la reconstrucció del cercle, amb més calma, sense pressions, tenint com a objectiu 2023. Serem més forts aprenent dels errors que hem tingut en aquest curt període de temps pel fet de ser nous en això i per confiar en qui no tocava.

També volem aprofitar per donar les gràcies des d’aquí a Radio Silenci i a La Garriga Digital per donar-nos el mateix tracte que a la resta de partits, sabem que, a molts llocs, a Podem no li donen els espais que ens han donat aquí. També donar-los les gràcies per la paciència que han tingut amb nosaltres, que hem anat sempre tard a tot i sempre ens han intentat entendre.

Ens veiem aviat als carrers, amb més força, estem ferits però encara estem vius.

Podem La Garriga

Article anteriorLes candidatures garriguenques ja han començat la campanya
Article següentL’AEE Manuel Blancafort, a Primera Catalana després de guanyar la lliga

2 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.