Tu tries qui toca per Festa Major i a la Saligarda

0

Aquest dissabte 11 de maig, el Garrimusic s’estrena en format de concurs per triar una de les bandes musicals que actuarà a l’espai de nits de la Doma durant la Festa Major d’aquest any. A més, al guanyador se’l premiarà, també, amb l’enregistrament, masterització i edició d’un EP en un estudi de gravació professional. Un premi més que llaminer pel grup de joves que guanyi aquest primer certamen, que tindrà lloc a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música a partir de les 19 h, amb entrada oberta per a qui vulgui acostar-s’hi.

Els grups garriguencs i comarcals que tocaran en aquest primer concurs del Garrimusic són Johnny Daniel’s, Proyekta, Umbral i Cuarto Segunda. A més, aquest concert, que compta amb la col·laboració de Jam Sessions la Garriga, tindrà un programa especial en diferit a Ràdio Silenci.

Precisament tres d’aquests grups també competiran per guanyar el concurs que la festa major alternativa, la Saligarda, ha organitzat amb el mateix objectiu: decidir qui actuarà durant la seva segona edició de la festa.

En aquest cas, però, la Kafeta tindrà lloc a la plaça de Can Dachs una setmana més tard, el dissabte dia 18, en una jornada de matí i tarda que començarà a les 12 h i s’allargarà fins les 21 h, amb dinar popular pel mig, taller de creació d’elements decoratius per la Saligarda i bingo. Els grups que hi actuaran, doncs, seran Proyekta, Umbral, Cuarto Segunda, Game of loops i Berta Garrido.

En ambdós casos, els assistents als concerts podran decidir, amb els seus vots, quins grups volen repetir en directe aquest estiu.

Article anteriorComunicat oficial d’urgència
Article següentLes candidatures garriguenques ja han començat la campanya
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.