Comunicat oficial d’urgència

1

Des de Podem La Garriga volem informar de la següent situació: El partit La Garriga en Comú, a les seves xarxes socials (Twitter) continua posant que en el seu partit hi ha gent de Podem i des de la nostra formació informem que això és fals, que la gent de Podem és a la llista de Podem La Garriga. És més, si algú del nostre grup anés amb un altre partit en llista estaria incomplint els nostres estatuts, fet que significaria la seva expulsió immediata.

Després de posar-nos en contacte amb La Garriga en Comú i no rebre resposta, denunciarem el cas davant la Junta Electoral de Zona. No podem permetre que els partits polítics enganyin la gent d’aquesta manera.

Article anteriorLa Cultura ens fa lliures
Article següentTu tries qui toca per Festa Major i a la Saligarda

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.