Rasclet de dissabte a La Torre del Fanal

0
781

El Rasclet arriba el proper 11 de maig a La Torre del Fanal amb un cartell carregat de propostes que duraran tot el dia, amb dinar inclòs, en el que es preveu una amena jornada de festa que començarà a les 9:30 h del matí i s’allargarà fins gairebé l’hora de sopar, pels volts de les 20 h.

S’ha programat, entre d’altres, la 1a Fira d’Artesania del poble, que compartirà espai amb el ja més habitual Mercat de Segona Mà, obert a tothom qui vulgui muntar-hi la seva paradeta. Tot plegat anirà acompanyat de bona música en directe amb els Garreggae Sound System i diversos tallers, des de confecció de mandales, jocs de taula i club de dòmino, fins a la pintada d’un nou mural amb la gent de La Bordalla.

També hi haurà espai pel debat i la reflexió, amb la xerrada matinal sobre migracions i economia social i solidària (a les 9:30 h, informació aquí), així com un vermut en anglès per qui vulgui aprendre’n una mica de forma distesa o qui prefereixi treure la pols al que ja pugui saber.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.