Anem de transhumància amb el ramat de Can Nualart

0
844

El diumenge 19 de maig, el projecte Arrela’t a la Garriga ha organitzat una nova sessió que servirà per a conèixer i apropar el món de la ramaderia als garriguencs i passar una bona jornada passejant pels voltants del municipi. Es tracta d’una petita transhumància amb el ramat d’ovelles de Can Nualart que transcorrerà per l’antic camí ramader, des de la plaça del Silenci fins les Planes de Can Miquel, a tocar de Puiggraciós.

Aquesta segona edició, amb un recorregut de 9 km i un desnivell de 365 metres (dificultat moderada) també comptarà amb un tast de caldereta de xai amb mongetes del ganxet per tots els assistents, a càrrec de Santa Àgata Casa de Menjars. Això sí, per gaudir de l’activitat és necessari inscriure-s’hi prèviament, abans del dia 10 de maig, a patrimoni@ajlagarriga.cat o bé al telèfon 93 860 50 50 (ext. 1312).


Apunt de l’IEC:

Transhumar: intr.[AGR] [AN] [HIH] Els ramats, desplaçar-se anualment, cap a les terres baixes a l’hivern i cap a les muntanyes a l’estiu, per aprofitar millor les pastures.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.