Primers debats temàtics amb les eleccions a l’horitzó

0
Debat sobre la R3 Autor: @defensemR3

Amb les eleccions municipals del 26 de maig a l’horitzó, les activitats dels partits polítics que concorreran als comicis mica en mica va en augment.

El passat cap de setmana de 4 i 5 de maig varen tenir lloc dos debats de temàtica diferent, en els quals hi participaren membres de les diferents candidatures.

En primer lloc, el dissabte 4 es va celebrar a l’Auditori Municipal de l’Escola de Música el debat organitzat per la plataforma “Perquè no ens fotin el tren”, en què es va tractar la situació de la línia de tren R3.

Moderat pel periodista de Ràdio Silenci, Jordi Roig, Jordi Pubill (Junts per la Garriga), Neus Marrodán (ERC amb Acord), Àlex Valiente (PSC), Quim Fornés (La Garriga en Comú), Bartomeu Mas (CUP) i Àngel Guillén (Ciutadans) varen exposar els punts de vista de les seves respectives candidatures i les seves propostes en matèria de mobilitat.

Debat entre els candidats independentistes / Autor: ANC la Garriga

Per altra banda, el diumenge 5 i també a l’Auditori Municipal de l’Escola de Música, l’ANC de la Garriga va organitzar un altre debat en què només hi varen participar els tres grups independentistes que es presentaran a les eleccions: Junts per la Garriga (Jordi Pubill), ERC amb Acord (Dolors Castellà) i CUP (Pep Tarradas).

Els tres caps de llista de llista, moderats pel periodista Josep Mas, varen debatre sobre el paper que ha de jugar el municipalisme en el procés d’alliberament nacional català alhora que van explicar el seu punt de vista sobre com avançar cap a la independència des dels ajuntaments.

Article anteriorRècord de participació a la Cursa de fons de les Tortugues
Article següentBenvinguts a la nova La Garriga Digital.cat
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.