Benvinguts a la nova La Garriga Digital.cat

4

El 24 de febrer de 2010 naixia La Garriga Digital.cat com el primer mitjà de comunicació digital independent del nostre poble i ho feia amb la ferma voluntat de contribuir a fomentar l’esperit crític dels nostres conciutadans i a ser un reflex del municipi.  Si ens aturem un moment i girem la vista enrere, constatem que a plogut molt des d’aleshores, i que també han passat moltes coses.

Des de 2010 ençà, el nostre poble en particular i el món en general ha canviat molt, ha evolucionat. Aquest mitjà, doncs, també ha d’evolucionar i, avui, ens fa especial il·lusió presentar-vos la nova La Garriga Digital.cat.

Sí, ho heu vist bé! Avui estrenem nou web, amb nova imatge i un nou suport que, de ben segur, ens donarà un gran impuls. I és que els canvis que avui presentem no només són estètics sinó que també són estructurals, ja que aquesta nova pàgina web, menys rígida i més accessible que l’anterior, ens permetrà fer un pas endavant amb l’objectiu de renovar el nostre compromís amb la gent de la Garriga.

Tenim moltes ganes de sumar, de “fer poble”, i que tots vosaltres feu vostra la nova La Garriga Digital.cat. Volem que hi trobeu allò que us interessa i contribuir, també, a dinamitzar la Garriga en tots els sentits. Volem seguir essent un bon complement a l’excel·lent tasca dels companys de Ràdio Silenci i l’OAMC de l’Ajuntament i dels amics de La Jornada del Vallès.cat. Amb tots ells, seguirem col·laborant amb la mateixa bona sintonia que fins ara.

Les eleccions municipals

Comencem aquesta nova etapa marcats pel calendari. Inicialment, com ja vam fer el 2011 i el 2015, centrarem els nostres esforços a donar una àmplia cobertura a les eleccions municipals del dia 26 de maig: publicarem entrevistes als candidats, articles d’anàlisi i d’opinió i mirarem d’aglutinar tota la informació relacionada amb els comicis en un sol espai, per tal de facilitar-vos-en l’accés en un sol lloc.

A més, mica en mica, anirem implementant altres novetats que esperem siguin del vostre interès i que us anirem explicant, de la mateixa manera que volem rebre les vostres opinions i punts de vista sobre com ha de ser aquest mitjà. Perquè La Garriga Digital.cat ha de ser allò que volen els seus lectors.

Reforçarem la nostra presència a les xarxes socials obrint properament un nou perfil a Instagram que se sumarà als canals de Facebook i Twitter, i ja hem habilitat un canal unidireccional al Whatsapp on, si ho desitgeu, rebreu a l’instant informació sobre tot allò que publiquem (amb capacitat de 250 persones).

Un convidem no només a llegir-nos, sinó també a participar d’una forma més directa. Estem oberts a totes les propostes: crear seccions, publicar escrits d’opinió, cartes al director, fer reportatges… Només us heu de posar en contacte amb nosaltres (redaccio@lagarrigadigital.cat / 698 578 064) i de ben segur que trobarem la manera d’establir sinergies.

No ens resta res més per dir-vos que us agraïm el vostre acompanyament en aquests nou anys de trajecte. Esperem seguir comptant amb vosaltres i estar a l’alçada del que la Garriga i els nostres conciutadans es mereixen.

La Garriga Digital.cat

Article anteriorPrimers debats temàtics amb les eleccions a l’horitzó
Article següentA l’Ajuntament hi ha diferències salarials entre personal de la mateixa categoria de més de 900 € mensuals
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

4 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.