Rècord de participació a la Cursa de fons de les Tortugues

Dimecres al matí va tenir lloc a la Garriga la 24a edició de la Cursa de Fons de les Tortugues organitzada pel club garriguenc en col·laboració amb l’Ajuntament del municipi. Una edició marcada per l’alta participació, més de 900 corredors que es van repartir entre la prova de 14 km i la de 7 km, que se celebra des del 2012 per donar cabuda a atletes menys experimentats

0
949
Cursa de Fons de Les Tortugues 2019

Ricard Pérez i l’amfitriona Sílvia Segura van ser els vencedors de la cursa de 14 km mentre que Javier Urbano i Noemí Valbuena van guanyar la de 7 km. Una edició que va aplegar més de 900 corrredors i que va tornar a ser un èxit d’organització, fent gaudir de valent els participants que van destacar el magnífic recorregut pels voltants de la població vallesana.

Notícia completa a La Jornada del Vallès.cat

Article anteriorEl Barça de voleibol femení disputa la final de la lliga a la Garriga
Article següentPrimers debats temàtics amb les eleccions a l’horitzó
La Jornada del Vallès som un diari digital impulsat per professionals vallesans de la premsa escrita i audiovisual que ha creat un punt de trobada digital entre els esportistes i els amants de l’esport de la nostra comarca. Col·laborem estretament compartint notícies i informació de l'àmbit esportiu garriguenc amb La Garriga Digital.cat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.