Pas a nivell del Malhivern

L’eterna problemàtica de l’estat del servei de tren de la línia R3 a la Garriga tornarà a posar-se damunt la taula amb les eleccions municipals a l’horitzó i ho farà en un debat organitzat per la plataforma “Perquè no ens fotin el tren”, amb la col·laboració de Ràdio Silenci. Hi intervindran representants de gairebé tots els partits polítics del municipi, en una sessió programada per dissabte 4 de maig a les 18 h, que tindrà lloc a l’Auditori Municipal de música.

Els polítics que debatran sobre l’estat de la qüestió a la Garriga seran Neus Marrodán (ERC amb Acord), Àlex Valiente (PSC), Quim Fornés (La Garriga en Comú), Bartomeu Mas (CUP), Àngel Guillén (Ciutadans) i un representant encara per decidir de Junts per la Garriga. La moderació de l’acte correrà a càrrec del periodista de l’emissora de ràdio de la Garriga, Jordi Roig.

La mateixa plataforma organitzadora del debat, aquesta mateixa tarda de divendres ha organitzat una sessió equivalent a Vic, també amb membres de diverses forces polítiques de la capital osonenca.

Article anteriorDebat a tres entre els candidats independentistes de cara al 26 de maig
Article següentEl Barça de voleibol femení disputa la final de la lliga a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.