El Barça de voleibol femení disputa la final de la lliga a la Garriga

0
FCB Voleibol Femení

El conjunt blaugrana disputarà el tercer i quart partit de l’eliminatòria pel títol al pavelló del SEK Catalunya de la Garriga, després d’haver perdut els primers dos partits a la Rioja davant l’actual campió, el Minis Arluy de Logroño. Dos enfrontaments decisius per forçar el cinquè, que tindran lloc aquest cap de setmana: dissabte 4 de maig, a les 18 h, i diumenge 5, a les 12 h. En ambdós partits s’hi espera una afluència de públic multitudinària, donat el gran nivell d’aquesta final i l’oportunitat de presenciar-la de franc.

Notícia completa a La Jornada del Vallès.cat.

Article anteriorL’estat de l’R3, a debat aquest dissabte
Article següentRècord de participació a la Cursa de fons de les Tortugues
La Jornada del Vallès som un diari digital impulsat per professionals vallesans de la premsa escrita i audiovisual que ha creat un punt de trobada digital entre els esportistes i els amants de l’esport de la nostra comarca. Col·laborem estretament compartint notícies i informació de l'àmbit esportiu garriguenc amb La Garriga Digital.cat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.