El Barça de voleibol femení disputa la final de la lliga a la Garriga

0
510
FCB Voleibol Femení

El conjunt blaugrana disputarà el tercer i quart partit de l’eliminatòria pel títol al pavelló del SEK Catalunya de la Garriga, després d’haver perdut els primers dos partits a la Rioja davant l’actual campió, el Minis Arluy de Logroño. Dos enfrontaments decisius per forçar el cinquè, que tindran lloc aquest cap de setmana: dissabte 4 de maig, a les 18 h, i diumenge 5, a les 12 h. En ambdós partits s’hi espera una afluència de públic multitudinària, donat el gran nivell d’aquesta final i l’oportunitat de presenciar-la de franc.

Notícia completa a La Jornada del Vallès.cat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.