Debat a tres entre els candidats independentistes de cara al 26 de maig

0

Dins el cicle de conferències, debats i activitats organitzats darrerament per l’Assemblea Nacional Catalana de la Garriga, aquest diumenge s’ha programat un primer debat entre els caps de llista dels tres grups polítics independentistes del poble. S’hi conversarà sobre el paper que ha de jugar el municipalisme en el procés d’alliberament nacional català i, a banda de la visió particular dels participants, s’hi podran conèixer les propostes dels seus partits a nivell garriguenc pel que fa a “Com avançar cap a la independència des dels ajuntaments”, tal i com s’ha titulat l’acte.

Aquest debat, doncs, comptarà amb la presència de l’actual alcalde del poble i cap de llista de Junts per la Garriga, Jordi Pubill; amb la candidata d’ERC amb Acord, Dolors Castellà; i el candidat de la CUP, Pep Tarradas.

L’acte començarà a les 12 h d’aquest diumenge dia 5, a l’Auditori de l’Escola de Música, i estarà moderat pel periodista i antic director del diari El 9 Nou, Josep Mas. L’entrada serà gratuïta.

Com avançar cap a la independència des dels Ajuntaments
Article anteriorCs la Garriga presentem candidatura i programa per les Municipals
Article següentL’estat de l’R3, a debat aquest dissabte
Treballar unint forces per arribar a tenir una Catalunya independent. La delegació garriguenca treballa per ampliar i arribar al màxim número de garriguencs, sumant l’esforç i la feina de tothom per a caminar cap a la independència de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.