Cs la Garriga presentem candidatura i programa per les Municipals

0
Llista de C's a les eleccions municipals

Ciutadans hem presentat el matí d’aquest dimecres 1 de maig, a l’Auditori de l’Escola de Música, la nostra candidatura a l’alcaldia de la Garriga encapçalada per Ángel Guillén i el programa electoral amb què concorrem a aquestes eleccions municipals.

L’acte ha comptat amb la presència dels diputats al Parlament Sergio Sanz i Blanca Navarro, i el número 6 de la llista de Cs al Parlament Europeu, Jordi Cañas, que han volgut acompanyar i mostrar el seu suport als candidats de Cs la Garriga.

Ángel Guillén

Guillén ha estat l’encarregat de la presentació de l’acte on també han participat Rafa Jiménez i Joana Montero (números 2 i 3 de la llista, respectivament). El primer ha desgranat les mesures de promoció econòmica i la segona tot el relacionat amb polítiques d’habitatge.

L’alcaldable Guillén ha informat de quins són els pilars de la seva campanya. “Nosaltres portem molt temps treballant en el nostre programa i ja el podem presentar avui. Altres forces polítiques ara comencen a preguntar a la població què vol i segurament els hi presentaran un programa improvisat”, ha etzibat. Guillén ha confirmat que han dividit el programa “en 4 grans blocs”: el primer té a veure amb tot allò relacionat amb polítiques que prioritza les persones (educació, serveis socials, habitatge, infància…). Guillén, en aquest apartat, ha assegurat que “tenir una escola d’adults, un nou tanatori o traslladar d’ubicació els serveis socials per donar una millor atenció als seus usuaris són algunes de les prioritats que hem presentat avui”.

El segon gran bloc detalla mesures per tenir un Ajuntament al servei de tothom i respectuós amb l’ordre constitucional, ja que, segons Guillén “venim d’uns anys on l’Ajuntament ha estat utilitzat de manera matussera al servei particular de l’independentisme i no a l’interès general de tots els garriguencs”.

El tercer apartat del programa, sota el títol de “Feina de km 0”, Guillén, juntament amb Jiménez, han deixat clara la ineficaç política de promoció econòmica de l’alcalde Pubill. Per Guillén “hem de deixar de ser un poble dormitori desenvolupant oportunitats perquè els garriguencs treballin prop de casa en feines estables i això s’aconsegueix atraient inversions als nostres polígons, millorant-los prèviament, i amb les nostres ajudes a la contractació”. A més, ha manifestat la seva intenció de buscar “un pacte de poble per a la recuperació del solar de la SATI, ja que no ens podem permetre, amb el que va significar per a molts garriguencs, que es vagi degradant sense fer-hi res”.

En el quart capítol del programa, titulat “Urbanisme decent, administració eficient”, Guillén s’ha compromès “a recuperar el carrer per als nostres fills, donant-los llocs on poder jugar a esports amb pilota, donant-los camins escolars segurs pels que puguin anar caminant a l’escola i ampliant els parcs adaptats i les atraccions per als més petits”. L’alcaldable de Cs també ha anunciat “que farem de la Sínia el gran pulmó verd de la Garriga, ja que construirem un pàrquing subterrani que millori la mobilitat al poble i tota la part superior d’aquest serà un gran parc convertint l’eix Can Luna – la Sínia en el cor socio-lúdic-cultural del poble”. Finalment Guillén ha volgut deixar clar “que acabarem amb les subvencions directes i les transformarem en subvencions de concurrència competitiva on el mèrit serà premiat amb subvenció municipal enfront del sistema clientelar tan del grat de Convergència i les seves mutacions”.

Cs la Garriga

Article anteriorEl POUM, des d’una perspectiva de gènere
Article següentDebat a tres entre els candidats independentistes de cara al 26 de maig
Sección local del partido político Ciutadans. Secció local del partit polític Ciutadans.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.