El POUM, des d’una perspectiva de gènere

0

El Pla d’Ordenació Urbanística Municipal és una de les grans actuacions de l’Ajuntament dels darrers anys. Aquests dies s’està debatent, amb la implicació de la ciutadania, quin model territorial de poble volem per la Garriga dels propers quinze o vint anys: usos de l’espai, per on ha de créixer el poble, com rehabilitar els edificis antics, com distribuir les zones verdes, garantir la seguretat, la participació i les xarxes de transport… i és en aquest context que s’ha preparat la jornada “Les necessitats de la vida quotidiana al POUM de la Garriga des de la perspectiva de gènere”.

Es tracta d’un espai per a introduir la perspectiva de gènere en el procés endegat, la qual cosa vol dir comptar amb totes les persones, independentment dels seus orígens, les seves edats o els seus diversos interessos i necessitats. Ajudarà a facilitar l’aprenentatge de conceptes bàsics que ens ajudin a repensar els espais públics d’acord amb aquesta nova mirada, alhora que ens permetrà participar, en un futur proper, en exercicis per a identificar aspectes urbans relacionats amb la percepció de la seguretat a l’espai públic des d’una perspectiva de gènere.

La sessió, que correrà a càrrec del Col·lectiu Punt 6, tindrà lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament de la Garriga el proper divendres 3 de maig, entre les 18:30 i les 20 h. Serà oberta a tothom.

Article anteriorPropera xerrada de l’ANC: ‘Resignació o lluita no violenta?’
Article següentCs la Garriga presentem candidatura i programa per les Municipals
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.