Martí Olivella, cofundador del Moviment per la Pau a Catalunya i objector del servei militar el 1975, oferirà una conferència a la Garriga convidat per l’Assemblea Nacional Catalana on s’hi parlarà de la desobediència pacífica en el context del camí cap a la independència del país. El títol de la xerrada, “Resignació o lluita no violenta?”, és una tria molt eloqüent per dilucidar les opcions que semblen concretar-se davant el moviment sobiranista català: o s’accepta la derrota o bé encara es planta cara de forma pacífica. Hi ha més opcions? De quina manera es pot seguir mantenint el pols amb l’Estat espanyol?

Totes aquestes qüestions s’abordaran el proper dijous dia 2 de maig, a les 19 h, a la Sala de plens de l’Ajuntament de la Garriga.

Article anteriorEl festival ‘La Garrissa’ acosta el cinema còmic a la Garriga
Article següentEl POUM, des d’una perspectiva de gènere
Treballar unint forces per arribar a tenir una Catalunya independent. La delegació garriguenca treballa per ampliar i arribar al màxim número de garriguencs, sumant l’esforç i la feina de tothom per a caminar cap a la independència de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.