Les eleccions espanyoles ja son en marxa a la Garriga

0
241

Les eleccions al Congrés i al Senat espanyols d’enguany han començat aquest matí a les 9 h i els electors podran apropar-se a la seva mesa electoral fins les 20 h, quan tancaran els col·legis. A la Garriga, com arreu de l’estat, ja han començat a votar moltes de les 12.248 persones cridades a les urnes aquest 28 d’abril, als cinc punts de votació disposats al poble:

-Escola Municipal d’Ensenyament: C. Negociant 79.
-Escola els Pinetons: Pg. Congost 8.
-Escola Municipal de Música: Plaça Josep Mauri Serra 1.
-Casal de Joves: C. sant Francesc 14.
-Escola Giroi: C. Santa Maria del Camí 54.

Com cada cop que hi ha comicis, qui ho desitgi es podrà acostar a la sala de Plens de l’Ajuntament de la Garriga per a seguir els resultats en directe, però també es podrà estar connectat a Ràdio Silenci o bé a les xarxes socials de La Garriga Digital.cat per a seguir el desenvolupament de la jornada a mida que es vagin coneixent resultats i dades de participació.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.