Nova trobada de garriguencs a Puiggraciós

0
256

Com cada any, una munió ciutadans de la Garriga visitarà el Santuari de Puiggraciós en el tradicional Aplec de Garriguencs d’aquest diumenge dia 18 d’abril. Els més matiners, ho faran amb una caminada que començarà a els 8 h, des de Can Queló, amb un esmorzar programat per a mig matí; a les 11 hi ha previst l’Ofici de vot de poble amb l’Escolania parroquial i la cobla Maricel; a les 12 h, la mateixa cobla oferirà una actuació que anirà acompanyada de sardanes i també un piscolabis; i pels volts de les 13:30 h, els assistents podran gaudir d’un dinar popular.

En cas de pluja, el dinar tindrà lloc al gimnàs de l’escola Giroi de la Garriga. Més informació al 611 615 301.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.