El club de tennis de taula ‘ICELAND TT Els 8’ triomfa al Campionat de Catalunya

0
Tennis Taula_LG_abr_2019_01

Entre el 13 i el 18 d’abril es van disputar a la localitat tarragonina de Valls els campionats de Catalunya de Tennis de Taula de totes les categories d’edats, organitzat per la Federació Catalana. A la cita no hi va faltar representació garriguenca de la mà del Club Tennis Taula Els 8 de la Garriga, que va aconseguir fins a tres trofeus de campions de Catalunya i un subcampionat, gràcies a la participació de 13 jugadors de diferents categories, des de Benjamí fins a Juvenil.

Aquests excel·lents resultats situen aquest club esportiu de la Garriga entre els millors del país en la seva disciplina, i a Cesc Molins al capdamunt del podi per partida doble en categoria Aleví, guanyant les proves d’individuals i també de dobles, fent parella amb Eloi Ruiz, del TT Casslà. Iris Castells, per la seva banda, també va aconseguir el campionat per equips –emparellada amb ja jugadora del Vic TT, Irina Gimeno- i el subcampionat individual de la categoria Benjamí femení.

Tot i no aconseguir més pòdiums, enguany els resultats han sigut excel·lents, col·locant-se entre els 13 millors equips de tot Catalunya:

  • Equip Aleví 5ens classificats
  • Equip Juvenil 9ens classificats
  • Equip Benjamí “A” 13è classificat
  • Equip Benjamí “B” 13è classificat

 

Article anteriorCiutadans la Garriga dona a conèixer els 5 primers noms de la llista electoral
Article següentLa Garriga, amb el Front Republicà a les eleccions espanyoles
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.