Sant Jordi venç la pluja

0
241

La previsió meteorològica d’aquest matí feia témer la possibilitat d’algun ruixat abans de la tarda, però finalment el temps ha estat respectuós amb la Garriga i les parades de llibres i roses que omplien el centre del poble han pogut gaudir de l’inici d’una nova jornada de Sant Jordi sense incidents. Ho han fet també les associacions i entitats que, amablement, ofereixen merxandatge, punts de llibre o roses de tot tipus -les vermelles de tota la vida, de colors o, inclús, confeccionades a mà-, a més de llibres relacionats amb la seva activitat; però també ha agraït la manca de pluja la canalla que s’ha aplegat a la plaça de l’Església per assistir a l’Hora del Conte de la Companyia Parranda.

Sant Jordi_LG_2019_02Ràdio Silenci, per la seva banda, també ha volgut sortir al carrer a gaudir de la festa aquest migdia, i ho ha fet amb un programa especial en directe d’Això no és Almhult. Però les activitats no s’aturen aquí, ja que durant la tarda, a banda de les clàssiques parades de llibreters i floristes, hi haurà animació infantil, taller de maquillatge, estampacions de punts de llibre, música i, fins i tot, un recital de poesia.

Sant Jordi és, per a molts, la millor festa de l’any, i això es nota trepitjant la plaça del poble en dies com avui.

Sant Jordi_LG_2019_01

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.