Sant Jordi venç la pluja

0
99

La previsió meteorològica d’aquest matí feia témer la possibilitat d’algun ruixat abans de la tarda, però finalment el temps ha estat respectuós amb la Garriga i les parades de llibres i roses que omplien el centre del poble han pogut gaudir de l’inici d’una nova jornada de Sant Jordi sense incidents. Ho han fet també les associacions i entitats que, amablement, ofereixen merxandatge, punts de llibre o roses de tot tipus -les vermelles de tota la vida, de colors o, inclús, confeccionades a mà-, a més de llibres relacionats amb la seva activitat; però també ha agraït la manca de pluja la canalla que s’ha aplegat a la plaça de l’Església per assistir a l’Hora del Conte de la Companyia Parranda.

Sant Jordi_LG_2019_02Ràdio Silenci, per la seva banda, també ha volgut sortir al carrer a gaudir de la festa aquest migdia, i ho ha fet amb un programa especial en directe d’Això no és Almhult. Però les activitats no s’aturen aquí, ja que durant la tarda, a banda de les clàssiques parades de llibreters i floristes, hi haurà animació infantil, taller de maquillatge, estampacions de punts de llibre, música i, fins i tot, un recital de poesia.

Sant Jordi és, per a molts, la millor festa de l’any, i això es nota trepitjant la plaça del poble en dies com avui.

Sant Jordi_LG_2019_01

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada