Una segona vida pels teus llibres, amb la campanya Deixallibres

0
117

Entre el 20 i el 24 d’abril, tothom qui ho desitgi podrà acostar-se a la deixalleria de la Garriga per a donar una segona vida als seus llibres, sempre que estiguin en bon estat. Mitjançant la campanya Deixallibres, i amb la Diada de Sant Jordi com a teló de fons, s’allargarà la vida útil dels exemplars que es recullin, fomentant així el seu intercanvi, la reutilització i, sobretot, la prevenció de residus.

Des de 2010, primer any de la campanya, s’han recollit uns 34.000 exemplars, la qual cosa ha permès evitar l’emissió a l’atmosfera de 5.429,60 kg de CO2, l’equivalent a gairebé 300.000 arbres que serien necessaris per tal d’absorbir aquesta quantitat de diòxid de carboni.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada