Empresaris i autònoms, votem a les Cambres de Comerç pensant en la República Catalana!

0
ANC cambres_comerç_03

Al llarg d’aquests darrers anys, la societat catalana ha estat protagonista d’un moviment que lluita pacíficament per la llibertat de Catalunya i per assolir la República Catalana. Està sent un camí llarg i costerut que ens demana, sovint, trobar noves fórmules per a poder seguir amb el nostre objectiu i ara se’ns presenta una nova oportunitat molt important per remar en aquesta direcció: les eleccions a les Cambres de Comerç.

Les Cambres són organitzacions estratègiques per a la configuració de la República Catalana i, en aquestes eleccions, s’hi presenta una llista independentista: Eines de país. Aquesta llista està integrada per dones i homes convençuts que cal ocupar els màxims llocs de poder i influència possibles i, aleshores, marcar polítiques de futur. Fins ara han estat unes eleccions a les que ningú hi donava importància i les cadires sempre les han ocupat representants d’empreses de l’oligarquia econòmica.

Ara és el moment que empresaris, autònoms i els qui formem part de cooperatives, votem i omplim les urnes de butlletes de la llista independentista, que ha de ser la llista guanyadora.

Per Sant Jordi, a la parada de la tarda de l’ANC de la Garriga, hi vindrà l’Anna Mas, que forma part de la llista independentista, per donar informació a tothom que en necessiti.

El dia 26 d’abril, a més, l’ANC organitzem una xerrada per a parlar d’aquestes transcendentals eleccions a la Cambra de Comerç, amb la presència de Jordi Domingo, Anna Mas i Alfons Comas. Serà a les 20 h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

Podreu trobar més informació a https://tuvotestucomptes.cat.

ANC la Garriga

Article anteriorOrdre del dia del Ple municipal d’abril de 2019
Article següentEl sènior masculí de la UE La Garriga ascendeix a Primera Catalana
Treballar unint forces per arribar a tenir una Catalunya independent. La delegació garriguenca treballa per ampliar i arribar al màxim número de garriguencs, sumant l’esforç i la feina de tothom per a caminar cap a la independència de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.