Vespre de cinema a l’Església, amb La Vida de Brian

0
Cineclub LG_abr_2019_01

El Cineclub de la Garriga ha programat per aquesta tarda una sessió de cinema insòlita i molt especial, tant pel que fa al què, com a l’on, com al per què. I és que, des de l’entitat garriguenca amant i difusora del setè art, ens conviden a una tarda de riures i solidaritat a un emplaçament icònic del poble: la Parròquia de Sant Esteve. Hi projectaran la mítica pel·lícula dels Monty Python, La vida de Brian, i ho faran a una parròquia que demostra un gran sentit de l’humor, cintura i amplitud de mires. Per si la proposta semblés poca cosa, els assistents podran fer donacions al Banc d’Aliments de Càritas, ja sigui en forma de queviures, de diners, o ambdós.

Aquesta fantàstica iniciativa en benefici del Banc d’Aliments, amb la complicitat i col·laboració activa entre el Cineclub de la Garriga i la Parròquia de Sant Esteve, començarà a les 20 h, i aprofitarà per a presentar en societat la primera mostra de comèdia de la Garriga, titulada La Garrissa (fruit de la unió del topònim que dóna nom al poble i del castellanisme risa).

Article anteriorAlex Valiente reivindica parlar més de la Garriga i el paper de la gent comú
Article següentOrdre del dia del Ple municipal d’abril de 2019
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.