Procés d’elaboració del programa polític de la CUP la Garriga

0
CUP LG_abr_02

Des de la CUP la Garriga estem en ple procés d’elaboració del nostre programa polític de cara a les eleccions municipals del diumenge 26 de maig. Aquest serà l’eina clau per bastir la nostra acció política institucional en la següent legislatura.

Volem nodrir el procés d’elaboració del programa amb aportacions del màxim nombre d’agents implicats en la vida social del poble. Per això, des de la comissió redactora del programa i l’assemblea local, hem mantingut reunions tant amb entitats i col·lectius sectorials especialitzats com amb professionals i tècniques municipals que, al cap i a la fi, són qui més bé coneixen la realitat local tant en l’àmbit jurídic com tècnic i social.

Paral·lelament a aquesta feina, estem engegant la tasca més important per nodrir el programa: la que afecta directament al poble i al seu veïnat. Hem habilitat paradetes per recollir propostes, generar debat amb els membres de la nostra assemblea i, si cal, retre comptes del que ha suposat l’entrada de la CUP al Ple municipal i la feina feta durant aquests quatre anys de legislatura.

Les paradetes les hem habilitat durant aquest mes d’abril i les emplaçarem pels diferents barris del poble. Considerem clau el fet de repensar el model de poble que volem i involucrar-hi els barris més enllà del centre del poble. Cal teixir vida als barris observar-ne les mancances i problemàtiques i que això es vegi reflectit en el nostre programa.

Ens podreu trobar als següents emplaçaments en les dates marcades o fent servir el formulari online:

Paradetes

  • Divendres 5 d’abril, de 17 a 20h. Barri Tremolencs. Plaça Íbera
  • Dissabte 6 d’abril, de 10 a 13h. Barri Centre. Plaça Can Dachs
  • Divendres 12 d’abril, de 17 a 20h. Barri Can Noguera. Pont Can Noguera.
  • Dissabte 13 d’abril, de 10 a 13h. Barri Montserrat. Placeta Mare de Déu de Montserrat

 

Cup la Garriga

Article anteriorToc Toc Teatre interpretarà la seva darrera obra al Patronat
Article següentLa nova Festa del Barri de Montserrat ja té programa
Candidatura d'Unitat Popular de la Garriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.