Vicent Partal, novament la Garriga, aquest dimecres

0
ANC Partal_abril_2019_01

El director i fundador de Vilaweb, diari digital líder de Catalunya segons es desprèn de l’últim baròmetre del Centre d’Estudis d’Opinió, torna a visitar la Garriga de la mà de l’Assemblea Nacional Catalana del municipi, en un acte programat per aquest mateix dimecres dia 10, a les 19:30 h, al Teatre El Patronat. L’autor del llibre “Nou homenatge a Catalunya”, oferirà la seva rellevant visió sobre el moment polític actual en una xerrada titulada “El procés d’independència: on som?”.

Vicent Partal és un habitual de la Garriga, on ja hi ha impartit conferències en diverses ocasions, sempre omplint aforament gràcies a un públic molt actiu políticament que respon cada cop que és convidat a compartir el seu punt de vista i les seves privilegiades informacions.

Article anteriorEl playoff de la lliga femenina de voleibol es juga a la Garriga
Article següentÀngel Guillén tornarà a ser el candidat de Ciutadans a l’alcaldia de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.