Vicent Partal, novament la Garriga, aquest dimecres

0
220

El director i fundador de Vilaweb, diari digital líder de Catalunya segons es desprèn de l’últim baròmetre del Centre d’Estudis d’Opinió, torna a visitar la Garriga de la mà de l’Assemblea Nacional Catalana del municipi, en un acte programat per aquest mateix dimecres dia 10, a les 19:30 h, al Teatre El Patronat. L’autor del llibre “Nou homenatge a Catalunya”, oferirà la seva rellevant visió sobre el moment polític actual en una xerrada titulada “El procés d’independència: on som?”.

Vicent Partal és un habitual de la Garriga, on ja hi ha impartit conferències en diverses ocasions, sempre omplint aforament gràcies a un públic molt actiu políticament que respon cada cop que és convidat a compartir el seu punt de vista i les seves privilegiades informacions.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.