El playoff de la lliga femenina de voleibol es juga a la Garriga

0
Voleibol abr_2019

El primer dels cinc partits de les semifinals de la Lliga Iberdrola de Voleibol Femení que disputaran el Barça i el Feel Volley Alcobendas Madrid es jugarà al pavelló de Can Noguera de la Garriga aquest proper dissabte dia 6 d’abril, a les 18 h. L’endemà, diumenge 7, tindrà lloc el segon enfrontament del duel, a les 17 h. A ambdós partits s’hi podrà assistir de franc i des de l’Ajuntament, col·laborador de l’esdeveniment, s’anima tothom qui pugui a anar-hi.

Sens dubte, una ocasió única per poder gaudir de voleibol de primera categoria entre dos dels equips més en forma de la competició, sobretot tenint en compte que es juguen el seu passi a la final, fet que suposaria una fita inèdita en la història del Club Voleibol Barcelona i que, alhora, posaria aquesta disciplina al capdamunt de l’esport femení.

Article anteriorJunts per la Garriga i SI s’uneixen; La Garriga en Comú i Podem trenquen converses
Article següentVicent Partal, novament la Garriga, aquest dimecres
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.