Els alumnes de sisè de primària, preparats per unes noves Jornades Esportives

0
202

Cada curs, des de fa ja sis anys, els alumnes de sisè de primària de les escoles del municipi i la del Figaró-Montmany participen en les Jornades Esportives de la Garriga, una diada que els permet guanyar noves amistats i viure l’experiència de compartir l’activitat física amb centenars de companys i companyes de la mateixa edat. Son activitats dinàmiques de tot tipus, des del ball fins al bàsquet, que serveixen com a eina educativa que afavoreix els lligams en un ambient saludable i positiu.

Les properes Jornades Esportives de la Garriga tindran lloc a Can Noguera el proper divendres dia 5 d’abril i representen ja la sisena edició d’aquest esdeveniment.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.