El garriguenc Tariq Porter, present al festival D’A amb el seu curtmetratge ‘Cendra’

0
Tariq Porter_01

El polifacètic director i guionista Tariq Porter Astorga, antic col·laborador de La Garriga Digital.cat, avança amb pas ferm en el món del setè art i el proper diumenge 28 d’abril veurà projectat el seu segon treball a un dels festivals de cinema d’autor de referència a Europa i un dels més importants de Barcelona i Catalunya, el D’A. Un curt amb marcada presència garriguenca al marge del seu autor, doncs molts dels integrants de l’equip tècnic son del municipi.

Cendra’ és una història intensa i intrigant, de natura i naturalesa humana. Amb una posada en escena al detall, portada a terme amb exquisida interpretació de l’actor Jordi Porter Huerre, oncle del director, sembla escalar posicions en la seva selecció dins la secció oficial del Festival Internacional de Cinema de Gijón, un dels més importants de l’Estat espanyol.

Porter ja va estrenar el 2016 el seu primer curtmetratge ‘Fusta’ al Cine Alhambra i ja treballa en la tercera entrega del que conformarà aquesta trilogia basada en antropologia vegetal, titulada ‘Brot’.

cendra s-680041323-large

Article anteriorEls Tres Tombs tornen a passejar per la Garriga
Article següentDebatre sobre la República catalana tot fent birres
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.