Els Tres Tombs tornen a passejar per la Garriga

0
Tres Tombs_LG_mar_2019_02

Una nova edició de la centenària Festa dels Tres Tombs de la Garriga va tenir lloc aquest diumenge pels carrers del poble, amb traginers i carruatges desfilant davant la mirada dels garriguencs, que varen poder assistir a la tradicional benedicció davant l’església parroquial de Sant Esteve de la Garriga. En total, més d’una trentena de carruatges varen sortir des dels Pinetons per fer una ruta circular que acabava al mateix punt i que passava pel centre del poble.

Els Tres Tombs de la Garriga és una festa popular que compta amb la implicació de molta gent del municipi, així com empreses o botigues. Son, al cap i a la fi, una colla d’amics i aficionats que surten de tant en tant per ensenyar-nos els seus cavalls, carruatges de passeig o carros de càrrega, fent les delícies del públic que surt a veure’ls, especialment els més petits.

Article anteriorA l’Ajuntament de la Garriga hi ha manca d’organització, coordinació, lideratge i transparència
Article següentEl garriguenc Tariq Porter, present al festival D’A amb el seu curtmetratge ‘Cendra’
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.