Aquest diumenge, torna la Festa dels Tres Tombs

0
Tres Tombs_LG_mar_2019

Una vegada més, l’Associació dels Tres Tombs ha organitzat la seva tradicional trobada pel proper diumenge dia 31 de març on, a banda del passeig i benedicció de carruatges de les dotze del migdia, hi haurà també un esmorzar popular i un dinar de germanor per a tots els assistents que desitgin sumar-se a la festa.

El recorregut s’iniciarà a la plaça dels Tres Tombs i transcorrerà pels carrers Pinetons, Moranta, Calàbria i Cardedeu, per la Plaça de l’Església, el carrer Nostra Senyora de la Salut, la plaça del Silenci, el Passeig de la Garriga, els carrers Vinyals, Banys, Centre, Calàbria, Moranta i, finalment, Pinetons.

Article anteriorOrdre del dia del Ple municipal de març de 2019
Article següentA l’Ajuntament de la Garriga hi ha manca d’organització, coordinació, lideratge i transparència
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.