Aquest diumenge, torna la Festa dels Tres Tombs

0
232

Una vegada més, l’Associació dels Tres Tombs ha organitzat la seva tradicional trobada pel proper diumenge dia 31 de març on, a banda del passeig i benedicció de carruatges de les dotze del migdia, hi haurà també un esmorzar popular i un dinar de germanor per a tots els assistents que desitgin sumar-se a la festa.

El recorregut s’iniciarà a la plaça dels Tres Tombs i transcorrerà pels carrers Pinetons, Moranta, Calàbria i Cardedeu, per la Plaça de l’Església, el carrer Nostra Senyora de la Salut, la plaça del Silenci, el Passeig de la Garriga, els carrers Vinyals, Banys, Centre, Calàbria, Moranta i, finalment, Pinetons.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.