Un nou itinerari guiat per conèixer l’alimentació de la Garriga

0
220

L’Ajuntament de la Garriga, a través de la seva àrea de Patrimoni, ha presentat una nova ruta cultural destinada a aprofundir la cultura i la història alimentària del poble. Basada en el llibre de l’antropòloga en alimentació Marta Ruiz, titulat La Garriga, una història entre fogons. Receptes que parlen d’un poble, es visitaran diversos establiments i es podran copsar i analitzar els canvis en els hàbits alimentaris dels garriguencs.

Els camins del menjar. La transformació de la Garriga a través de l’alimentació, serà un itinerari de dues hores per espais històrics i actuals de la Garriga vinculats a la producció i al comerç local d’aliments. Començarà el mes de juny, dins l’oferta d’activitats del Centre de Visitants, però ja es podrà gaudir de forma excepcional aquest mateix dimecres dia 27 de març, a les 17 h.

Fotografia OAMC

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.