Un nou itinerari guiat per conèixer l’alimentació de la Garriga

0
Ruta menjar_mar_2019

L’Ajuntament de la Garriga, a través de la seva àrea de Patrimoni, ha presentat una nova ruta cultural destinada a aprofundir la cultura i la història alimentària del poble. Basada en el llibre de l’antropòloga en alimentació Marta Ruiz, titulat La Garriga, una història entre fogons. Receptes que parlen d’un poble, es visitaran diversos establiments i es podran copsar i analitzar els canvis en els hàbits alimentaris dels garriguencs.

Els camins del menjar. La transformació de la Garriga a través de l’alimentació, serà un itinerari de dues hores per espais històrics i actuals de la Garriga vinculats a la producció i al comerç local d’aliments. Començarà el mes de juny, dins l’oferta d’activitats del Centre de Visitants, però ja es podrà gaudir de forma excepcional aquest mateix dimecres dia 27 de març, a les 17 h.

Fotografia OAMC

Article anteriorLes rondalles del Vil·la Romana (VI): ‘El bolet d’or’
Article següentOrdre del dia del Ple municipal de març de 2019
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.