Jordi Pubill seria el nou alcalde de la Garriga aquest diumenge

0
Jordi Pubill_Sauquet_mar_2019_01

L’Ajuntament de la Garriga ha comunicat oficialment dos plens municipals extraordinaris per aquest mateix diumenge, un a dos quarts de vuit del vespre i l’altre a les vuit. En el primer d’aquests plens, l’actual batllessa, Meritxell Budó, renunciarà a l’alcaldia i el relleu l’agafarà automàticament la primera tinent d’alcalde i portaveu d’ERC amb Acord, Dolors Castellà; tot seguit, en el següent plenari previst per les vuit, es votarà la candidatura de l’actual regidor de Joventut i de Promoció Econòmica, Indústria i Treball, Jordi Pubill i Sauquet, que necessitarà, com a mínim, els vots del PDECat i dels seus socis de govern. Aquests, decidiran el sentit del seu vot en una assemblea prèvia d’urgència, si bé es preveu que serà positiu.

Meritxell Budó i Pla, doncs, deixarà de ser alcaldessa de la Garriga aquest mateix diumenge per passar a ocupar el càrrec de Consellera de la Presidència i Portaveu del Govern de la Generalitat de Catalunya, rellevant Elsa Artadi, en un acte oficial previst per aquest dilluns a les 9 del matí.

Pubill, per la seva banda, va ser número 6 a la llista de CiU a les eleccions municipals de 2015 i passarà a ser, així, el candidat de Junts Per la Garriga de cara als comicis del 26 de maig. Nascut el 1987, és Tècnic Superior en Màrqueting i Direcció Comercial i Graduat en doble titulació de Comunicació, Publicitat i Relacions Públiques.

La renúncia a l’acta de regidora de Meritxell Budó un cop investit Jordi Pubill provocarà, també, que el número 10 de la llista de CiU, Albert Jiménez, ocupi el seu lloc quan la Junta Electoral li lliure les credencials corresponents.

Article anteriorCrida del futbol sala femení a assistir al transcendental partit de diumenge
Article següentJordi Pubill, investit nou alcalde de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.