Crida del futbol sala femení a assistir al transcendental partit de diumenge

0
200

Aquest proper diumenge, l’equip femení de futbol sala de l’Associació Esportiva Manuel Blancafort de la Garriga juga un dels partits més importants fins al moment. Situades en la primera posició de la seva lliga, s’enfronten a les segones classificades, el Barri de Can Calet CFS, un dels equips més forts de la competició. Una victòria de les garriguenques ampliaria a una distància d’onze punts l’avantatge sobre les seves perseguidores i les acostaria una mica més cap al títol.

Tot i completar una primera volta perfecta, guanyant tots els partits, les jugadores no es refien de la seva hipotètica superioritat i per això fan una crida a la gent de la Garriga perquè vagin aquest diumenge, a les 17:30 h, al pavelló de Can Violí a animar-les. O, si més no, a veure un bon partit de futbol sala femení.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.